donderdag 21 februari 2013

sneeuw/ ski Nail art


Zoals ik al gezegd heb: heb ik vandaag sneeuw, ski nails gemaakt nadat de andere mislukt waren (zie in mijn vorige blog).

Wat heb je nodig:

- witte nagellak
- licht blauwe nagellak
- zwarte striper
- bruine striper
- zilveren of grijze striper
- oranje striper of nagellak
- rode striper
- blauwe striper
- dottingtool

Hoe ga je te werk:

Je begint met je duim, wijsvinger en je ringvinger blauw te lakken. Dan maak je op je duim en wijsvinger witte stipjes met een dottingtool. Dat moet sneeuw voorstellen.


Dan lak je je middelvinger en pink wit. Op je middelvinger komen ski 's te staan. Je maak 2 rode streepjes met je striper. En dan maak je met je dottingtool 1 vierkanje op allebij de ski's,Probeer het een beetje in het midden te doen. Daarna maak je met de blauwe striper 2 streepjes op de rode ski's.


Dan gaan we op de blauwe ringvinger een sneewpop maken. Als eerste maak je een beetje onderin een rondje met je dottingtool. Daar boven op maak je een iets kleiner rondje. In het onderste rondje maak je 3 zwarte stipjes met je dottingtool als knoopjes. En in net bovenste rondje maak je met zwart de ogen. Daarna maak je een oranje neus met de oranje striper. Dan gaan we het hoedje maken eerst trekken we een kleine zwarte streep op het hoofdje met de zwarte striper. En daarboven op maak je een vierkantje. Als laatste maken we met een bruine striper 2 takken als armen. 
 
 

 Als laatste maken we een skistok op de pink. We beginnen met een schuin zwart vierkanje links boven in. Daaronder in de zelfde richting maken we met een ziveren striper en als je het hebt een grijze streep. We maken dan een beetje aan het einde van de zilveren of grijze streep een klein streepje met zwart.

 
 

 

 

 Dit was alweer mijn Nail art blogje tot de volgende keer!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten